Tehnologia SupraScan Quartz: rezolutie superioara si viteza inalta de digitizare

Scanerele SupraScan Quartz au la baza camere de scanare liniara, proiectate si fabricate de i2S. Camerele Quartz ofera rezolutie optica de 400dpi pentru format A1, iar camerele Quartz HD ofera rezolutie optica de 600dpi pentru format A0 (implicit si pentru format A1).

Nu exista alti senzori pe piata care sa obtina rezultate mai bune: pana la 11 lp/mm la rezolutie optica 600dpi, pana la 18 lp/mm la rezolutie optica 1000dpi, mai putin de 8 secunde pentru o scanare color A1 400x400dpi. Mai mult decat atat, scanerele sunt conforme 100% cu standardul Metamorfoze la viteza inalta.

Tehnologia SupraScan Quartz au un sistem de iluminare inovator, pentru obtinerea unor scanari de calitate exceptionala. Acest sistem se bazeaza pe lumina LED ce ofera numeroase functionalitati exclusive.

Dintre acestea, se remarca sistemul pentru evidentierea suprafetelor in relief. Aceasta functie este posibila datorita camerei perpendiculare combinate cu iluminarea laterala.

O alta functionalitate ce ajuta la obtinerea unor scanari de calitate superioara este sistemul de control al reflexiilor (anti-glare). Multumita celor doua lumini laterale, imaginea finala poate fi rezultatul unor ajustari facute sistemului de iluminare. Astfel, scanerul poate indeparta orice reflexie a luminii de pe documente, insa poate permite in acelasi timp si obtinerea efectului de document lucios daca se doreste acest lucru.

Scanerele SupraScan Quartz sunt disponibile in doua variante, in functie de formatul de documente caruia se adreseaza: SupraScan Quartz A1 si SupraScan Quartz A0.

SupraScan Quartz A0
SupraScan Quartz A1

 

 

 

De asemenea, scanerele din gama SupraScan Quartz sunt singurele de pe piata care sunt 100% conforme cu standardul Metamorfoze la cea mai inalta viteza de scanare.

Tehnologia Quartz este imbunatita constant pentru a raspunde in permanenta chiar si celor mai exigente nevoi de digitizare. Acum nu trebuie sa mai faceti compomisuri in ceea ce priveste calitatea si cu siguranta nici in ceea ce priveste viteza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *