Scannerul 3D Artec Leo a castigat premiul Golden Mousetrap

Bucuresti, 20 august 2019

Cel mai avansat scanner 3D produs de compania Artec, numit Artec Leo, a castigat in acest an premiul Golden Mousetrap pentru cel mai bun echipament din categoria Testare si Masurare.

Premiile Golden Mousetrap promoveaza si celebreaza indivizi, companii si diverse tehnologii care aduc inovatii in designul si fabricatia de produse. De asemenea, incurajeaza tinerii sa isi inceapa cariera in inginerie si productie.

Avand 19 categorii in total, aceste premii au adus impreuna unele dintre cele mai inovative solutii pentru diverse procese avansate ale designului si productiei.

Artec Leo a concurat in categoria Testare si Masurare cu alti patru finalisti, iesind pe primul loc si astfel obtinand prestigiosul premiu. Si nu este de mirare de ce. Artec Leo este solutia ideala pentru design si productie. Este primul si singurul scanner 3D din lume de inalta rezolutie si care are ecran touchscreen integrat, transfer wireless de date si procesare interna automata, pentru control total al procesului de scanare, fara echipament aditional. Design-ul ergonomic, usurinta in utilizare si interfata intuitiva fac acest scanner 3D un castigator in ochii oricui! Este folosit in prototipare rapida, inginerie inversa si multe alte aplicatii din designul industrial si productie.

In Romania, intreaga gama de scannere 3D Artec este distribuita exclusiv de catre Z Spot Media, companie cu o indelungata experienta in furnizarea de solutii 3D integrate (atat sisteme de scanare, cat si de printare si software 3D). Pentru a consulta produsele noastre intr-o forma completa, dar si pentru a urmari noutatile aparute in domeniu, va invitam sa vizitati site-ul www.zspotmedia.ro la categoria Echipamente & solutii 3D sau showroom-ul din Bucuresti.

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.