Solutii de scanare, vizualizare si prezentare de documente de la Joyusing

Un scanner de documente este un echipament ce face parte din categoria articolelor pentru birou. Dispozitivele Joyusing fac parte din aceasta categorie, incadrandu-se in gama de top in domeniul digitizarii. In functie de model, acestea sunt echipate cu camere de 500/1000/1600 mega pixeli si cu functia ABBYY OCR ce permite conversia imaginilor scanate in documente editabile. De asemenea, echipamentele Joyusing pot face fotografii, inregistra video-uri, trimite faxuri, crea carti electronice si nu numai. Acestea reprezinta solutia perfecta pentru a va face viata mai usoara si pentru a va ajuta sa va terminati proiectele mai repede.

Cu ajutorul scannerelor traditionale scanarea unui document se face in mai mult de 10 secunde, iar in cazul unor volume mari sau in cazul documentelor vechi si fragile, scannerele obisnuite sunt inutile. Pentru a rezolva aceste probleme, utilizatorii nu au alta optiune decat sa faca fotografii cu o camera digitala si sa le transfere in calculator. Bazandu-se pe aceasta teorie, Joyusing a creat scannere de carte ce digitizeaza rapid si calitativ documente, incarcandu-le direct in calculator.

Datorita vitezei de 1 secunda/scanare a echipamentelor Joyusing, utilizatorii nu mai sunt nevoiti sa piarda timp intre scanari, eficienta de lucru fiind astfel considerabil imbunatatita. Timpul economisit poate fi folosit pentru a raspunde mai rapid oportunitatilor de afaceri sau pentru a obtine alte beneficii economice. In acelasi timp, digitizarea prin aceasta metoda ofera un mai mare control asupra documentelor si reduce riscul de deteriorare sau de pierdere a lor. De asemenea, veti elimina nevoia de a depozita documentele fizice in dulapuri sau fisete. Totul este bazat pe ideea unui birou fara hartie, prietenos cu mediul.

1. Ce functii au scannerele Joyusing?

Printre functiile scannerelor Joyusing se numara:
– Functia de camera foto: Rezolutii multiple, formate multiple, moduri multiple. Mod de captura inteligent si mod de captura manual.
– Generare diferite formate: BMP, JPG, TIF, PNG, PDF, etc.
– Functie OCR profesionala: Recunoastere caractere din toata zona de scanare sau dintr-o zona selectata.
– Combinare imagini: Combinare imagini capturate intr-un fisier PDF cu pagini multiple sau TIFF.
– Divizare imagini: Colectare, divizare si salvare inteligenta a imaginilor.
– Taiere si corectare inteligenta imagini: Functie puternica de editare a imaginilor, ce asigura o calitate perfecta a acestora.
– Ajustare automata a orientarii textului: Recunoastere automata a orientarii originale a textului si rotirea lui.
– Watermark: Continut personalizat cu watermark, data si locatie
– Semnatura: Inserare stampile, logo-uri, semnaturi pentru credibilitate si autoritate.
– Calitate ajustabila a imaginii: Modificarea calitatii imaginii capturate pentru a raspunde diverselor nevoi.
– Recunoastere coduri de bare: Recunoastere coduri de bare din imaginile capturate, preluare si salvare informatii.

2. Visual presentere cu operare fara PC

Echipamentele Joyusing pot fi folosite atat impreuna cu un PC, cat si fara. Functia de visual presenter permite proiectarea de imagini de inalta definitie in format RGB true color. Puteti captura fiecare moment pretios folosind functia de inregistrare pe care o puteti porni cu un singur click. Acest lucru este facilitat de microfonul integrat si lumina auxiliara automata. Echipamentele au butoane fizice multifunctionale si compatibilitate cu interfete multiple, pentru a le putea conecta la terminale diverse. Design-ul cu imbinari flexibile integreaza doua brate si cinci imbinari. Echipamentele Joyusing pot captura detalii din prim plan sau din imagini complete, chiar si ale obiectelor 3D. Camera se poate roti flexibil pentru a raspunde unei game variate de nevoi. Puteti de asemenea conecta echipamentele si la un PC, prin portul USB.

3. Un mod inteligent si intuitiv de scanare – Functia Auto-Crop

Aveti cantitati mari de documente, fotografii sau carti pe care doriti sa le digitizati si totusi vi se pare incomod si consumator de timp sa realizati toate scanarile? Nu va ingrijorati, Joyusing este aici sa va ajute. Va prezentam functia Auto-Crop a echipamentelor Joyusing – un mod inteligent si intuitiv pentru a scana tot ce aveti nevoie! Cu ajutorul acestei functii, tot ce trebuie sa faceti este sa dati un click pentru a se realiza detectia automata a documentului dvs, indreptarea si decuparea lui si apoi salvarea lui ca imagine jpg. Puteti exporta chiar si ca fisier PDF pentru a-l folosi la arhivare. Cum functioneaza functia Auto-Crop? Pur si simplu plasati obiectul pe care doriti sa il scanati pe o suprafata contrastanta si dispozitivul va determina automat suprafata de scanare. Printr-un simplu click, perspectiva imaginii va fi corectata, dimensiunile vor fi decupate si apoi vor fi salvate pentru vizualizare. Puteti salva fisierul in format JPEG sau PDF.

4. Scanare cu un singur click

Scannerele Joyusing au design functional cu butoane fizice pentru o experienta mai buna a utilizatorului. Echipamentele se pot conecta cu usurinta la o multitudine de terminale de display. De asemenea, ecranul LCD HD incorporat ofera o experienta de scanare exceptionala. Fiind dispozitive inteligente, scannerele Joyusing prezinta algoritmi avansati de corectare a distorsiunilor, aplatizare a paginilor, stergere a degetelor, curatare a fundalului si paginare automata. Mai mult decat atat, are integrat cel mai bun motor de OCR-izare la nivel mondial, ABBYY OCR, folosit pentru conversia documentelor scanate in fisiere editabile. Totul cu un singur click.

5. Scannare rapida cu viteza de pana la 80 de pagini pe minut

Scannerele Joyusing au o viteza de lucru impresionata, cel mai rapid fiind modelul Joy-BookScan V160, ce poate scana pana la 80 de pagini pe minut. Declansarea scanarii se poate realiza prin buton de mana, pedala de picior, buton fizic de pe scanner sau buton din software.

6. Transmisiune live cu camerele de documente si visual presenter-ele Joyusing

Cea mai noua functie introdusa de Joyusing este reprezentata de transmisiunea live! Aceasta permite utilizatorilor sa ofere si altora posibilitatea de a vizualiza imaginile, prin transmisiune in timp real.

7. Care sunt principalele domenii de aplicabilitate ale scannerelor Joyusing?

Produsele Joyusing sunt folosite in intreaga lume in domenii diverse precum financiar-bancar, asigurari, comunicatii, educatie si altele.

Camere de documente pentru sali de clasa si conferinte

Interfetele multiple puse la dispozitie de camerele de documente Joyusing permit conectarea la diverse terminale de afisare. Acest lucru recomanda echipamentele pentru aplicatii precum prezentari in cadrul conferintelor. Acest lucru este facilitat de posiblitatea de conectare prin USB. Puteti conecta dispozitivele la un monitor touchscreen si sa controlati ecranul direct prin functia touch. De asemenea, camerele de documente Joyusing pot fi folosite si in scop educational. Avantajul acestora este ca au capacitatea de a genera imagini rapid si de a reduce zgomotul, pastrand in acelasi timp detaliile.

Dispozitive portabile pentru scanare de postere si ziare

Cu ajutorul echipamentelor Joyusing puteti scana documente cu dimensiuni de pana la A2. Formatul maxim poate fi atins cu ajutorul modelului Joy-CamScan L16. Aceasta are o structura usoara si portabila, fiind fabricat din aluminiu. Dimensiunea mare de scanare permite chiar si digitizarea de postere sau ziare. Dupa scanare aveti posibilitatea de a folosi functia de OCR-izare, ce are o precizie de 99% in recunoasterea caracterelor si transformarea fisierelor in formate editabile.

O noua solutie pentru protejarea cartilor vechi

Majoritatea cartilor vechi sunt si foarte fragile, ceea ce le face dificil si periculos de scanat cu un scanner traditional. Echipamentele Joyusing sunt usor de operat, au integrate camere cu pana la 18 mega pixeli si software puternic. Toate aceste caracteristici contribuie la obtinerea de imagini de inalta definitie. Comparativ cu scannerele traditionale, scannerele Joyusing au o serie de avantaje de neinlocuit. Spre exemplu, deoarece cartile deteriorate sever nu pot fi indoite sau presate si de aceea, in cazul lor, scannerele traditionale nu pot fi folosite eficient. In schimb, echipamentele Joyusing pot fi folosite cu incredere datorita design-ului flatbed. In plus, scannerele de carte Joyusing prezinta functii practice pentru a reconstitui imaginea originala a cartilor, precum corectarea distorsiunilor, aplatizarea curbui paginilor sau indepartarea digitala a degetelor. Fisierele finale pot fi generate ca fisiere Word cu ajutorul functiei ABBYY OCR, care este cea mai buna din lume in industria OCR-izarii, avand o precizie de pana la 99%.

Solutie pentru industria medicala

Spitalele sunt organizatii ce opereaza cu un volum mare de documente, cum ar fi istorice medicale, analize, diagnostice, etc. In acest caz, o abordare traditionala a stocarii acestor informatii nu reprezinta cea mai buna solutie pentru indeplinirea cerintelor de management informational, deoarece documentele se pot pierde, deteriora, informatiile necesare pot fi cautate cu dificultate sau poate interveni eroarea umana in arhivarea lor. Cu ajutorul scannerelor Joyusing, puteti converti documente fizice in versiuni digitale. Cu ajutorul functiei speciale de recunoastere a codurilor de bare, fisierele dvs pot fi arhivate in foldere specifice. Eficienta de digitizare este imbunatatita semnificativ prin viteza mare de scanare (1 pagina/secunda), ceea ce reduce si costurile fortei de munca la nivel de organizatie. Comparativ cu metodele traditionale de arhivare, versiunea digitala are avantajele de a nu necesita spatiu fizic de stocare, siguranta datelor, cautare rapida a informatiilor, etc.

Daca echipamentele Joyusing v-au starnit interesul, le veti gasi in portofoliul Z Spot Media, in sectiunea Echipamente digitizare. Sunt disponibile 4 modele, create pentru a raspunde diverselor nevoi pe care le poate avea business-ul dvs: Joy-BookScan V160 Pro (format A3),Joy-DocCam V500 (format A3), Joy-DocCam V500S (format A3), Joy-CamScan L16 (format A2).

Date de contact:

Showroom Z Spot Media
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.