Scanner-ul Copibook V-shape – solutii digitale inovatoare care schimba modul de scanare a documentelor fragile

Bucuresti, 27 octombrie 2017

Combina performanta si ergonomia pentru scanarea sigura a documentelor fragile.

i2S este o companie specializata in captarea imaginii, imbunatatindu-si constant de-a lungul timpului tehnologiile utilizate in crearea scannerelor sale. Aceasta ofera servicii clientilor internationali, pe o gama larga de piete, cum ar fi: sistemele de control industrial de sanatate si bunastare, sport, software, digitalizare de documente, prelucrarea produselor alimentare si agricole, aviatie, si industria aerospatiala, robotica si, in general, ori de cate ori este necesara capturarea imaginii.

Realizarea scanarii cu Copibook V-shape
Realizarea scanarii cu Copibook V-shape

i2S creeaza si comercializeaza o gama intreaga de scannere si software destinate arhivelor istorice si a documentelor ce privesc digitalizarea si promovarea. Printre clientii importanti ai companiei se numara proprietarii de continut, cum ar fi muzee, biblioteci, arhive, administratii si alte cateva mari companii.

Clientii si-au exprimat aprecierea fata de solutiile inovatoare oferite de i2S, solutii ce cuprind procesul complet a unui proiect de digitizare: captarea, prelucrarea, imbogatirea si partajarea imaginilor.

In incercarea de a satisface nevoia digitizarii unei colectii variate si pretioase, i2S a proiectat cea mai larga gama de scannere de carte de pe piata – de la cel mai mic format si pana la 2xA0, inclusiv scannere robot.

Experienta de peste 12 ani

Bazandu-se pe o experienta de 12 ani, gama Copibook a continuat sa isi imbunatateasca serviciile oferite, datorita mai multor inovatii; sa imbunatateasca nivelul performantei tehnologice si calitatea imaginii sale in timp.

Tehnologia Copibook V-shape
Tehnologia Copibook V-shape

In momentul de fata, mai mult de 4.000 de scannere de carte sunt instalate la mai mult de 1.000 de locatii ale clientilor din intreaga lume.

Conceput pentru a satisface cele mai solicitante dorinte

A patra generatie a gamei Copibook a fost conceputa pentru a satisface dorintele cele mai solicitante ale utilizatorilor finali, in special cele care privesc calitatea imaginii. Aceasta cautare pentru excelenta corespunde strategiei si eforturilor i2S. Calitatea imaginii a fost si este centrul preocuparilor i2S, scanner-ul Copibook in forma de V este in conformitate cu standardul ISO 19264, Metamorfoze si FADGI*** ghidul de calitate a imaginii.

Pentru a se potrivi mai bine cerintelor utilizatorilor finali in ceea ce priveste digitalizarea cartilor fragile, i2S a creat acest nou model Copibook, cu un suport pentru carte in forma de V, 120° si sticla proiectata in asa fel incat sa nu afecteze in niciun mod documentele.

 Suport pentru carte in forma de V
Suport pentru carte in forma de V

Sticla este rezistenta la presiunea asupra cartilor, fiind slefuita si neprezentand nicio margine de taiere, astfel cartile scanate ramanand intacte.

Forma de V a sticlei, ajuta ca scanarea sa se faca pana la ultima informatie a cartii, aceasta avand o grosime de 2 mm.

Camera Eagle este proiectata si produsa de i2S, aceasta reprezentand cea mai noua tehnologie a companiei, fiind rezultatul multor ani de experienta in imagistica si procesare digitala.

Echipamentul Copibook V-Shape este echipat cu doua leduri pentru iluminat simetrice, proiectate special pentru a nu deranja operatorul. Acestea au rolul de a elimina umbrele cauzate de copertile documentelor scanate si de modul de legare al filelor.

Leduri iluminare simetrice
Leduri iluminare simetrice

Scanner-ul Copibook V-shape esti distribuit in Romania prin Z Spot Media, cel mai important distribuitor de solutii de digitizare din Romania, care ofera atat servicii de instalare, training cat si suport tehnic in garantie si post garantie. Firma este specializata in furnizarea de solutii tehnologice si echipamente de scanare3D, printare 3D, digitizare documente, echipamente format mare scan-copy-print precum si pentru productia publicitara.

Date de contact:

Showroom Z Spot Media
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *