Retrospectiva editiei 2017 a targului Print&Sign

campanie z spot media te trimite la paris

Bucuresti, 2 octombrie 2017

Targul Print&Sign si-a inchis portile! In perioada 26-29 septembrie 2017, a avut loc evenimentul anului din domeniul tiparului si semnalisticii. In acest an, Z Spot Media a avut o participare fara precedent, adresandu-se atat specialistilor in productie publicitara, cat si celor din diverse industrii cum ar fi textile si marochinarie, industria lemnului, industria de ambalaje.

Pe parcursul celor patru zile de targ, vizitatorii au avut parte de numeroase surprize, cum ar fi mostre si cadouri personalizate, demonstratii live a modului de lucru cu echipamentele, discount-uri si oferte speciale. De asemenea, in prima zi a targului, Z Spot Media a lansat campania “Z Spot Media te trimite la Paris”, in cadrul careia clientii nostri au ocazia, in urma achizitiilor facute, de a primi un weekend in capitala Frantei, in luna decembrie. Pentru mai multe detalii referitoare la conditiile campaniei, va invitam sa consultati regulamentul ce poate fi accesat la adresa: http://www.zspotmedia.ro/zspotmedia-te-trimite-la-paris-z67.html

Campanie Z Spot Media te trimite la Paris
Campanie „Z Spot Media te trimite la Paris!”

Targul Print&Sign a reprezentat o ocazie de a ne revedea cu vechi clienti si colaboratori, dar si o ocazie de a lega noi conexiuni cu profesionisti din intreaga tara. Multumim tuturor celor ce au ales sa ne viziteze si speram ca am reusit sa va convingem sa ne alegeti pentru o colaborare cat mai fructuoasa pe viitor.

Desi evenimentul s-a incheiat vineri, noi va asteptam in continuare la showroom-ul din Bucuresti (Bd. Timisoara, nr. 84, incinta COMET), oricand in intervalul orar 08:30-17:00, pentru a discuta cu specialistii nostri si pentru a putea testa si gasi solutiile care se potrivesc cel mai bine afacerii dumneavoastra.

Galerie foto eveniment:

Date de contact:

Showroom Z Spot Media
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro