Z Spot Media introduce noi sisteme DWS in portofoliu

Bucuresti, 23 august 2017

Seria de echipamente Cubizon produsa de Falcon, o companie de solutii automatizate cunoscute in intreaga lume, este de acum disponibila in Romania prin intermediul companiei Z Spot Media.

Furnizor international si parteneri de top

Falcon este prezenta pe piata internationala de 12 ani, timp in care a dezvoltat solutii si produse inovative care alcatuiesc un portofoliu vast de solutii complete de automatizare in domeniul logisticii, depozitarii, al comertului online, fiind destinate industriilor farmaceutice, FMCG alimentare, de curierat, auto, etc. Compania are un istoric impresionant de colaborari cu nume importante din industrii de top, reprezentand in continuare partenerul preferat al multor companii precum Amazon, LG Electronics, Honda, Suzuki sau Bluedart DHL, etc.

Sisteme de masurare dimensiuni si cantarire greutati
Sisteme de masurare dimensiuni si cantarire greutati

Experienta indelungata in solutii complete

Bazandu-se pe o experienta indelungata in dezvoltarea de solutii de depozitare, comert online, logistica, etc., Falcon a lansat o gama principala de produse, care are ca punct central sistemele de dimensionare statica si de cantarire a pachetelor cu o forma regulata sau neregulata, denumita Cubizon, ce sunt utilizate pe scara foarte larga. Aceste sisteme DWS pot fi folosite cu succes si pentru aplicatiile de marfa care necesita dimensionarea si cantarirea pachetelor grele si voluminoase, oferind rezultate precise.

Cresteti eficienta si productivitatea angajatilor
Cresteti eficienta si productivitatea angajatilor

Reduceti erorile umane si cheltuielile
Reduceti erorile umane si cheltuielile

Avantaje multiple

Seria de sisteme statice DWS Cubizon este conceputa special pentru optimizarea spatiului de depozitare, astfel incat sa faca mai usoara evidenta inventarelor de intrare si pentru calcularea chiriei necesare. Pentru optimizarea fluxului de iesire al pachetelor, aceste lucruri devin din ce in ce mai importante pentru orice magazin care este prezent in mediul online.

Pe langa multiplele avantaje pe care seria de echipamente Cubizon le ofera, aceasta vine cu un plus important, si anume cu un pachet software care este complet functional.

Cubizon are avantajul trimiterii imaginilor in timp real, integrand datele in siguranta si fara intreruperi cu sistemele de expediere, WMS sau ERP.

Integrare sigura si fara probleme
Integrare sigura si fara probleme

Tehnologie de ultima ora pentru eficienta garantata
Tehnologie de ultima ora pentru eficienta garantata

Software dedicat, modern si complex

Software-ul Cubizone dezvoltat de Falcon este unul modern si complex, ce confera seriei Cubizon posibilitatea de a scana cu usurinta codurile de bare, de a captura imaginile si datele cu o importanta semnificativa, de altfel este folosit pentru imprimarea etichetelor.

Scanare coduri de bare
Scanare coduri de bare

Captura de date si imagini
Captura de date si imagini

Printer de etichete
Printer de etichete

De altfel, acesta directioneaza datele direct in software-ul clientului prin porturile de comunicare hardware.

Falcon ofera cea mai recenta suita de software, impreuna cu sistemele de automatizare care controleaza intreaga logica de procesare si schimbul de date cu sistemele gazda, oferind o experienta de utilizare prietenoasa operatorilor si managerilor.

Despre Z Spot Media

Cu o vasta experienta in domeniu, Z Spot Media distribuie la nivel national branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, folii adezive si accesorii, oferind servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie). Pentru a consulta produsele noastre intr-o forma completa, dar si pentru a urmari noutatile aparute in domeniu, va invitam sa vizitati site-ul sau showroom-ul din Bucuresti.

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *