Trei noi modele de gravatoare mecanice pentru taierea metalului

Bucuresti, 15 februarie 2017

Z Spot Media, furnizor de solutii pentru productia publicitara si cea industriala, completeaza gama de gravatoare mecanice cu trei modele noi. Acestea sunt utilizate in principal pentru taierea si gravarea metalelor precum aluminiu sau cupru, insa aplicabilitatea lor poate fi extinsa si pentru lemn, cristal, plastic si multe alte materiale.

Taierea mecanica este un proces care utilizeaza un echipament actionat electric pentru a modela un material conform unui design prestabilit. In functie de nevoile de productie, modelele de gravatoare au cateva caracteristici ce fac diferenta intre ele, cele mai importante fiind dimensiunea mesei de lucru si tipul de motor.

Gravatoare mecanice
Gravatoare mecanice

Astfel, gravatorul SL-CNC3525M este un echipament cu motor stepper (pas cu pas) si dimensiune de lucru de 350x250mm, gravatorul SL-CNC4040M are si el motor stepper, insa masa de lucru este de de dimensiune 400x400mm, iar modelul SL-CNC4040M-SV este echipat cu motor servo si dispune de o dimensiune de lucru tot de 400x400mm.

Produsele sunt disponibile pe site-ul www.zspotmedia.ro in categoria Gravatoare mecanice impreuna cu informatii complete referitoare la aplicatii si specificatii tehnice. Tot acolo puteti obtine si oferte de preturi pentru intreaga gama.

Infiintata in 2003, Z Spot Media este un important furnizor de soluții tehnologice pentru afaceri din cele mai variate domenii. Solutiile oferite clientilor acopera domenii clasice precum productie publicitara, semnalistica, print digital si finisare documente, digitizare carte dar si domenii tehnologice de ultima generatie precum proiectare 3D, prototipare 3D si inginerie inversa. Cu o vasta experienta in domeniu, firma distribuie la nivel national branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, folii adezive si accesorii, si ofera servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *