Noi materiale pentru print in gama Z Spot Media

Piata de printing evolueaza continuu. La fel si cerintele si nevoile dvs. din acest domeniu. Combinand sugestiile dvs. cu informatiile rezultate dintr-o analiza de piata detaliata, ZSpotMedia a decis introducerea in gama a noi materiale de print, dupa cum urmeaza:

1. Canvas ART GLOSSY printabil cu cerneala dye, pigment sau chiar ecosolvent. Suprafata neteda si lucioasa a materialului ofera obtinerea unui grad mai mare de detalii, facand posibila printarea de tablouri sau reproduceri de arta de o calitate superioara. Panza din poliester este tratata termic asigurand astfel o rezistenta ridicata. Canvasul este disponibil in role cu o lungime de 18m liniari si cu latime de 610 sau 914mm.

canvas-art-glossy

2. Vinyl glossy cu adeziv removable GREY BACK  printabil cu cerneala solvent si ecosolvent. Acest autocolant cu adeziv removable este utilizat in colantari temporare sau cu durata medie de viata. Datorita adezivului semi-permanent acest material poate fi aplicat cu usurinta inclusiv pe suprafete usor curbate. Vinyl-ul se mai poate folosi pentru colantari de interior si exterior pe termen scurt, colantari auto temporare sau pentru productia de etichete autoadezive. Acest material este disponibil in role cu o lungime de 50m si cu latime de 1067mm.

vinil-adeziv-removabil

3. Material PVC GREY BACK  printabil cu cerneala solvent si ecosolvent. PVC-ul reprezinta o alternativa superioara pentru sistemele de expunere de tip roll-up. Spatele gri al materialului blocheaza trecerea luminii, oferind astfel o opacitate ridicata. Datorita compozitului din PVC si PET cu o grosime de 215 microni, rezistenta acestui material este foarte ridicata, asigurand o durata de viata si o calitate a printului mult mai indelungata. Acest material este disponibil in role cu o lungime de 50m si cu latime de 1067mm.

material-pvc-grey-back

 

Daca sunteti interesati de oricare din aceste noi medii de printare, puteti afla mai multe informatii despre ele pe site-ul www.zspotmedia.ro, la sectiunea Media si consumabile, sau accesand direct link-urile din acest articol. Mai mult decat atat, impreuna cu oferta de pret puteti solicita si mostre gratuite a acestor materiale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.