Puncte cheie ale Conferintei “Inovare si dezvoltare in Industria Printului”

Asociatia ARSIT&D, in parteneriat cu Euroexpo a organizat joi, 15 martie 2018, in Bucuresti, conferinta “Inovare si dezvoltare in industria printului”, la care au participat atat speakeri din Romania, cat si specialisti de pe scena internationala.

Conferinta “Inovare si dezvoltare in industria printului” a avut ca scop realizarea unei radiografii a noilor trenduri si evenimente din industria de productie publicitara, cu accent pe industria printului, asa cum reiese si din numele conferintei. Specialistii Z Spot Media au participat la eveniment in calitate de invitati, pentru a lua pulsul noilor trenduri din domeniu.

Prezentare in cadrul Conferintei “Inovare si dezvoltare in industria printului”

Conferinta a debutat cu o prezentare a celui mai important targ specializat in productia publicitara de la nivel global – FESPA – ce are loc in fiecare an in locatii din toate colturile lumii.

Ca si tehnologii de printare discutate, au fost discutate atat tehnicile clasice, asa cum sunt tampografia si serigrafia, insa desigur ca nici printul digital nu a fost lasat deoparte.

Din punct de vedere a domeniilor de aplicabilitate a printurilor, a fost pus accentul in special pe industria textila, aceasta avand un trend progresiv de crestere in ultimii ani, mai ales in ceea ce priveste productia de obiecte vestimentare personalizate. Un alt topic de discutie a fost reprezentat in mod evident de printurile pentru productia publicitara, atat indoor, cat si outdoor, dar si de printurile pentru industria de ambalaje.

De asemenea, s-au discutat si subiecte de larg interes, precum viitorul magazinelor fizice in contextul migrarii spre universul online sau importanta cunostintelor cu privire la spatiile si profilele de culoare asociate printului digital.

In speranta ca astfel de evenimente vor fi din ce in ce mai frecvente, recomandam participarea la acestea a unui numar cat mai mare de producatori, intermediari sau beneficiari ai industriei de print, intrucat ofera informatii care pot face diferenta pentru un business din domeniu, in plus fiind un cadru ideal pentru initierea si dezvoltarea relatiilor de networking intre specialistii din piata.

La Z Spot Media ne dorim sa fim mereu informati cu privire la ultimele noutati si trenduri din domeniu, astfel incat clientii nostri sa stie ca au ales ceea ce este mai potrivit pentru afacerile lor si totodata pentru dezvoltarea acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.