Imprimante 3D UP! Mini oferite in cadrul campaniei KENT YOUniverse

In cadrul campaniei YOUniverse organizata de KENT, in fiecare saptamana un castigator norocos va intra in posesia unei imprimante 3D UP! Mini. Campania este in desfasurare inca din luna februarie a acestui an si va fi valabila pana la data de 31 decembrie 2016. Pentru a consulta regulamentul complet al promotiei, accesati http://www.youniverse.ro/pdf/regulament.pdf

kent-youniverse

Imprimantele UP! Mini au fost alese ca si premii ale campaniei deoarece reprezinta echipamentele ideale care sa va introduca in domeniul tehnologiilor 3D. Acestea fac parte din categoria imprimantelor de hobby, fiind destinate tuturor pasionatilor de tehnologie, studentilor de la facultatile cu profil tehnic, cluburilor si atelierelor de stiinta, precum si designerilor sau micilor producatori. Toate caracteristicile imprimantei sunt gandite pentru a simplifica procesul de printare, fiind accesibila chiar si noilor utilizatori. Mai mult decat atat, imprimanta 3D UP Mini poate functiona in siguranta chiar si in spatii inchise cum ar fi birourile sau mediile educationale.

Pentru cei ce isi doresc sa treaca la nivelul urmator, versiunea imbunatatita a fost deja lansata pe piata in acest an. Este vorba despre imprimanta 3D UP! Mini 2, ce prezinta imbunatatiri majore, cum ar fi incorporarea unui filtru de aer si posibilitatea de control prin intermediul unei aplicatii de mobil.

Daca doriti sa aflati mai multe despre tehnologiile de printare 3D, puteti gasi gama completa de imprimante UP! in magazinele de retail din Romania sau in showroom-ul Z Spot Media din Bucuresti.