Am lansat noile imprimante HP Designjet T790 ePrinter si T1300 ePrinter

 

HP a lansat primele imprimante de format mare (44") pregatite pentru Web, pentru lucru in echipe. HP Designjet T790 ePrinter si HP DesignJet  T1300 ePrinter permit sa accesati aplicatii de imprimare direct de la ecranul senzitiv, astfel incat adaugarea de noi functii este simpla. Vin impreuna cu HP ePrint & Share.

 

Aceste imprimante sunt atat de simple si intuitive incat va va face placere sa le utilizati.

● Imprimati pe orice imprimanta HP Designjet fara a instala drivere, prin serviciul gratuit.

● Economisiti timp cu examinari precise ale paginilor si descoperiti puterea atingerii prin ecranul senzitiv color care permite imprimarea simpla.

● Asigurati-va investitia: aceasta solutie HP ePrinter este conectata la Web si este simplu de actualizat. Actualizarile de software survin automat, la fiecare sase luni.

● Creati un fisier PDF gata de imprimare in acelasi timp in care imprimati cu HP ePrint & Share.

 

Accesati si imprimati fisiere oriunde va desfasurati activitatea.

Imprimati fisiere TIFF, JPEG si PDF direct de pe unitatea flash USB – fara sa fie necesar un computer.

● De la ecranul senzitiv al imprimantei, accesati fisierele de pe Web si imprimati-le cu HP ePrint & Share.

Selectati si partajati proiecte utilizand ecranul senzitiv datorita solutiei HP ePrint & Share.

Trimiteti planuri direct catre biroul dvs. sau catre sediul clientului, chiar si cand va deplasati si imprimati de la distanta pe orice imprimanta HP Designjet conectata la Web de la computer sau de la un dispozitiv mobil.

 

Obtineti rezultate de inalta calitate a imprimarii la viteze mari.

Obtineti rezultate de inalta calitate: sistemul cu 6 cerneluri are negru mat si foto, precum si gri pentru a produce tonuri reale de gri neutru si o gama larga de culori vii pe suporturi simple si lucioase.

● Cu tehnologia inovatoare a capului de imprimare si a cernelurilor HP originale, realizati linii fin detaliate cu latimea liniei de minim 0,02 mm si desene de mare precizie.

Finalizati lucrarile rapid fara sacrificarea calitatii: imprimati pana la 2 imprimari A1 pe minut in mod economic.

Imprimati fisierele complexe la fel de usor ca pe cele simple, datorita memoriei virtuale de 8 GB sau 32 GB in cazul imprimantei HP DJ T1300.

 

In plus cu HP DesignJet T1300 ePrinter faceti mai multe in mai putin timp datorita celor doua role, configurarii, imprimarii şi partajarii rapide.

Economisiti timp si hartie utilizand doua role. Incarcati in imprimanta hartie de tipuri şi dimensiuni identice sau diferite.

Experimentati securitatea de incredere si maniabilitatea cu caracteristici precum HP Web Jetadmin si un server Web incorporat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.