Garantie de 24 de luni oferita de Z Spot Media pentru 6 game de echipamente

Bucuresti, 26 iulie

Z Spot Media continua seria de actiuni menite sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai, prin introducerea garantiei de 24 de luni pentru cateva game de echipamente din portofoliu.

Avand in vedere sloganul companiei Z Spot Media, Solutii tehnologice pentru profit, implementarea noilor perioade de garantie a venit ca o actiune fireasca in cadrul strategiei de a plasa clientul in centrul filosofiei de afaceri. Gamele de echipamente ce vor beneficia de perioada de garantie de 24 de luni sunt: gravatoare laser, routere CNC, scannere de format mare, cutter plottere, trimmere si masini de pliat.

In ceea ce priveste gravatoarele laser, tuturor echipamentelor din aceasta categorie li se va aplica noua perioada de garantie, fara exceptie. Sunt incluse aici atat echipamente de dimensiuni mici, utilizate pentru personalizari de obiecte sau productie de stampile, cat si echipamente mari, industriale, pentru prelucrare de lemn, piele, metal si multe alte materiale.

Gravator laser CO2 SpotMaster SLG-9060 pentru acril, lemn, piele, sticla
Gravator laser CO2 SpotMaster SLG-9060 pentru acril, lemn, piele, sticla

Categoria de Routere CNC este si ea inclusa in noua politica de garantii, fiind aici incluse toate echipamentele, cu exceptia celor de format desktop. Acestea sunt echipamente industriale, utilizate pentru productia unei game largi de bunuri, de la mobila si pana la panouri publicitare si casete luminoase.

Router CNC XTREM SLX-CNC1325 pentru prelucrare lemn
Router CNC XTREM SLX-CNC1325 pentru prelucrare lemn

In cazul scannerelor Colortrac insa, disponibile in cadrul categoriei Scanere de format mare, toate modelele beneficiaza de garantia de 24 de luni.

Scanner A0 Colortrac SmartLF SC 36
Scanner A0 Colortrac SmartLF SC 36

O alta gama de echipamente ce beneficiaza de noua perioada de garantie este cea de cutter plottere SpotLine. Acestea au si functia de taiere pe contur, foarte utila in cazul aplicatiilor din industria de productie publicitara.

Cutter plotter profesional SpotLine SL-1750CUT pentru taiere rapida si precisa
Cutter plotter profesional SpotLine SL-1750CUT pentru taiere rapida si precisa

Trimmerele urmeaza si ele trendul noii politici de garantie, acestea fiind echipamente folosite pentru taierea documentelor cu usurinta si precizie. Trimmerele Rotax sunt primele care sparg gheata in cadrul acestei categorii, cu noua garantie de 24 de luni.

Trimmer electric A0, B0 Rotax pentru taieri sigure si rapide a documentelor
Trimmer electric A0, B0 Rotax pentru taieri sigure si rapide a documentelor

Ultima, dar nu cea din urma categorie de echipamente este reprezentata de masinile de pliat. Primul brand care va beneficia de garantie extinsa din aceasta categorie va fi Rigoli.

Masini de pliat documente A0 RIG801 pentru automatizarea fluxului de lucru
Masini de pliat documente A0 RIG801 pentru automatizarea fluxului de lucru

Puteti identifica foarte usor pe site produsele carora li se aplica noua garantie, acestea fiind marcate prin textul “Garantie 24 luni”.

Infiintata in 2003, Z Spot Media este un important furnizor de soluții tehnologice pentru afaceri din cele mai variate domenii. Solutiile oferite clientilor acopera domenii clasice precum productie publicitara, semnalistica, print digital si finisare documente, digitizare carte dar si domenii tehnologice de ultima generatie precum proiectare 3D, prototipare 3D si inginerie inversa. Cu o vasta experienta in domeniu, firma distribuie la nivel national branduri renumite de echipamente, o paleta larga de consumabile, media, folii adezive si accesorii, si ofera servicii complete pentru clienti – transport, instalare, training, intretinere si post-garantie (prin unitatea service proprie).

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro