Folii autocolante pentru protectie solara

Cu totii iubim soarele, dar suntem in acelasi timp deranjati de caldura si radiatiile puternice ale acestuia, de care vara nu scapam nici macar in spatiile interioare. Foliile pentru protectie solara reprezinta solutia ideala pentru aceste probleme, oferind un confort sporit casei sau biroului in care sunt aplicate.

Folie pentru protectie solara REFLECTIV SOL
Folie pentru protectie solara REFLECTIV SOL

Energia solara care intra intr-o incapere printr-un geam este absorbita de obiecte si de peretii interiori, creandu-se ”efectul de sera”, un exemplu fiind o masina parcata in lumina directa a soarelui, avand ferestrele inchise. Astfel, prin folosirea foliei, geamul este practic opac, radiatiile nemaiputand patrunde.

Folii protectie solara REFLECTIV SOL 101
Folii protectie solara REFLECTIV SOL 101

Foliile pentru protectie solara sunt potrivite atat pentru spatii mici, care se supraincalzesc cu usurinta din cauza efectului de sera, cat si pentru spatii mari pe care le dorim cu lumina naturala, dar si cu o temperatura optima.

Aceste folii autocolante sunt potrivite pentru aplicare pe orice suprafata de sticla si creeaza un confort in special din punct de vedere optic, datorita faptului ca reflecta o mare parte din energia razelor solare. Pe langa aceste aspecte, aceste folii protejeaza mobilierul din interior de decolorarea provocata in timp de expunerea la razele UV.

Folii protectie solara REFLECTIV SOL 102
Folii protectie solara REFLECTIV SOL 102

Foliile de protectie solara sunt disponibile in oferta Z Spot Media in doua variante: REFLECTIV SOL 101 si REFLECTIV SOL 102. Diferenta dintre cele doua este ca prima varianta este de culoare argintiu metalizat deschis si reflecta energia solara in proportie de 75%, iar cea de-a doua varianta este de culoare argintiu metalizat inchis si reflecta 79% din energia solara.

Mai mult decat atat, foliile de protectie solara pastreaza transparenta sticlei, astfel incat lumina nu se disperseaza in toate directiile. Avantajele foliilor de protectie solara nu se limiteaza la aspecte functionale, acestea aducand si un plus din punct de vedere al design-ului, imbunatatind estetica atat la interior, cat si la exteriorul cladirii pe care sunt aplicate.

Aplicabilitate REFLECTIV SOL 101, 102:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.