Echipa Z Spot Media are o noua vorba: “Touch&Cut”

Cutter-plotter-ul de noua generatie -Touch&Cut- este reprezentat in exclusivitate de catre Z Spot Media in Romania, recomandandu-l ca fiind un echipament ideal privind raportul calitate/pret.

Touch&Cut este marca a producatorului Touch&Cut, recunoscut in Europa si Asia pentru performantele obtinute prin calitatea echipamentelor fabricate. Fiind testate cu mare atentie, producatorul asigura direct o garantie de 24 de luni pentru produsele sale si se mandreste cu unul dintre cele mai bune cutter-plottere din China.

Cutter-plotter-ul Touch&Cut a cucerit echipa Z Spot Media prin rapiditate, precizie si usurinta la folosire. Fie ca te afli sau nu in pas cu tehnologia, de ce sa nu utilizezi un cutter-plotter pe care il poti conecta prin intermediul wireless-ului chiar si la un dispozitiv Apple, care poate opera cu usurinta direct de pe USB-ul sau cardul SD al vre-unui client grabit (trebuind doar sa lasi degetele sa-si faca de cap pe un touch-screen), care iti ofera cu amabilitate functia de REPEAT (economisind timp si material) sau care e bland cu urechile tale si a celor din jur.

Touch&Cut este bine ventilat astfel incat sa il poti folosi o perioada indelungata, ca sa ai timp sa te bucuri de caracteristicile sale, atat tu, cat si clientii tai, iar Z Spot Media iti doreste sa fie solicitat cu mare spor.