In premiera la CERF 2009, lansarea e-Scan – scanerul de carte pentru utilizare publica

Bucuresti, 30.04.09

Scaner de carte, e-scan, pentru ORICINE
Scaner de carte, e-scan, pentru ORICINE

In cadrul CERF 2009, firma Z SPOT MEDIA, importator si distribuitor solutii profesionale scan-copy-print de formate speciale va prezenta in premiera nationala scanerul de carte e-Scan – un produs revolutionar de tip self-service destinat bibliotecilor, universitatilor, salilor de lectura si centrelor de copiere. Va invitam sa vizitati standul firmei in Pavilionul 15, stand 5002

Producatorul francez i2s, leader mondial in solutii si sisteme de digitizare carte a lansat in martie 2009, in cadrul CeBIT, cel mai renumit targ din domeniul IT&C desfasurat anual la Hanovra, Germania, un nou tip de scaner de carte denumit e-Scan – un produs revolutionar de tip self-service destinat bibliotecilor, universitatilor, salilor de lectura si centrelor de copiere.

Scaner carte | Scanner de carte | e-Scan- destinat salilor de lectura, biblioteci si arhive
Scaner carte | Scanner de carte | e-Scan- destinat salilor de lectura, biblioteci si arhive

E-Scan este un scaner de carte de tip kiosk – echipament complet care functioneaza independent (fara a fi conectat la un PC) si care poate fi operat de publicul larg prin intermediul unui touch-screen. Avantajul major al acestui scanner il constituie conceputul inovator “Scan and Go” – scanarea de catre publicul larg in regim de auto-servire (self-service) a cartilor, revistelor, registrelor, caietelor si a altor documente legate.

Noul produs a fost creat pentru studentii bibliotecilor universitare care copiaza si printeaza carti dar
si pentru vizitatorii bibliotecilor publice, arhivelor si a altor centre administrative. Scanerul de tip face-up (cu senzorul de scanare situat deasupra cartii pentru scanare fara atingere) permite protejarea cotoarelor si copertilor cartii in procesul de digitizare.