Castiga o imprimanta 3D Tiertime X5

Tiertime organizeaza o competitie la nivel global, in urma careia participantii pot castiga o imprimanta 3D profesionala Tiertime X5, care este primul echipament 3D cu sistem continuu de printare, sistem capabil de a schimba automat mesele de printare odata ce se incheie un proiect de printare si incepe urmatorul. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a intra in cursa pentru acest giveaway este sa vizitezi pagina de concurs de pe site-ul Tiertime si sa inregistrezi un raspuns detaliat in limba engleza la intrebarea: Tu cum ai folosi o imprimanta Tiertime X5?

Pentru a avea sanse maxime de castig, argumentati-va raspunsul avand in vedere urmatoarele aspecte:
– Cum considerati ca sistemul de printare continua al imprimantei X5 va poate imbunatati fluxul de lucru si/sau productivitatea?
– Cat de potrivite sunt caracteristicile imprimantei X5 pentru a va atinge scopurile propuse?

Participantii pot trimite aplicatia lor pana pe 30 septembrie 2019, iar castigatorul va fi desemnat pe data de 21 octombrie 2019.

In Romania, gama de printere Tiertime (X5, UP300, UP BOX+, UP Plus 2, UP Mini 2) este distribuita de Z Spot Media, companie cu o indelungata experienta in furnizarea de solutii 3D integrate (atat sisteme de printare cat si de scanare 3D). Echipamentele puse la dispozitie de Z Spot Media se adreseaza atat aplicatiilor de hobby, cat si aplicatiilor de inalta precizie, industriale.

Acestea fiind zise, spor la scris si mult succes in cursa pentru marele premiu!

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.