Canon lansează două noi imprimante de format mare

Canon anunţă lansarea a două noi imprimante color de format mare – modelul imagePROGRAF iPF6300S de 24 inci şi imagePROGRAF iPF8300S de 44 inci. Folosind sistemul de cartuşe Canon 8-colour LUCIA EX pentru calitate excepţională, cele două noi modele oferă echilibrul perfect între calitate, productivitate şi cost total de exploatare, fiind ideale pentru pieţele fotografice, proofing, producţie proprie şi de volum.

„Începând din aprilie 2011 vom lansa şi în România aceste două noi modele din gama noastră de imprimante de format mare, care vor permite partenerilor noştri să profite de noile oportunităţi oferite de cererea în creştere pentru soluţii in-house de imprimare la format mare”, a declarat Petronius Secăreanu, General Manager Canon CEE- Bucharest Office. „ImagePROGRAF iPF6300S şi iPF8300S sunt soluţii complete pentru producţie mică, în timp util şi la calitate ridicată a proof-urilor, fotografiilor, posterelor şi a materialelor POS”.

Pe lângă o reproducere superbă a tonurilor de negru, o gamă extinsă de culoare şi o excepţională rezistenţă la zgârieturi, caracteristici ce au fost apreciate la modelele iPF6300, iPF6350 şi iPF8300, cele două noi modele beneficiază de viteze de print ridicate şi compatibilitate extinsă pentru fluxuri de lucru, precum şi un cost total de exploatare foarte redus. Existenţa unei game largi de culori permite celor două noi modele să fie utilizate în aplicaţii ce necesită o precizie ridicată, în timp ce un profil de culoare conceput pentru producţia de postere le oferă un avantaj în producerea de imagini viu colorate, foarte atrăgătoare.

Productivitatea este îmbunătăţită prin poziţionarea în oglindă a capului de printare şi prin intermediul opţiunii de printare rapidă, pentru o viteză de printare dublată, menţinând în acelaşi timp un nivel de calitate ce rivalizează cu modul standard. Acesta este un avantaj major atunci când la producerea de postere sau material POS, timpul de răspuns este un factor critic.

Imprimantele permit utilizarea modurilor ‘Proof’, ‘Image’ şi ‘Economy’, ce oferă utilizatorului posibilitatea de a decide ce nivel de calitate doreşte să obţină atunci când printează.

Împreună cu ajutorul oferit de plug-in-ul Canon pentru softurile Microsoft Office şi PosterArtist LT, livrate împreună cu imprimanta, chiar şi utilizatorii nefamiliarizaţi cu design-ul pot crea postere profesionale, obiecte de prezentare, diagrame de prezentare şi alte documente de format mare.

http://imprimante.zspotmedia.ro/printere-a0-b0-canon-ipf8300-p78.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.