Artec 3D lanseaza programul „Rabla” pentru scannere 3D

Pentru a sustine piata de scanare 3D din Romania, dar si pentru a incuraja sustenabilitatea, producatorul Artec 3D a lansat un nou program de schimb, disponibil pe o perioada limitata.

Inovatie accesibila

Clientii pot obtine o reducere pentru primul dispozitiv de acest tip din lume. Artec Leo este un scanner 3D wireless si sustinut de inteligenta artificiala. Clientii pot da la schimb orice alt scanner 3D – entry level sau high end, indiferent de valoarea acestuia, obtinand astfel un credit de 5.000 de euro (sau echivalentul in dolari SUA) la achizitionarea unui scanner Artec Leo. Cei care profita de aceasta oportunitate extraordinara vor putea avea acces la Artec Leo si la scanarea 3D rapida si precisa pe care o ofera, la o reducere semnificativa.

Scanner 3D revolutionar

Artec Leo le permite utilizatorilor sa captureze rapid obiecte cu un nivel de libertate care schimba regulile jocului. Afisajul color al lui Leo duce scanarea 3D la un alt nivel. Oferind feedback de date in timp real utilizatorul scapa de nevoia utilizarii monitoarelor. Multumita supercomputerului AI incorporat al lui Leo, utilizatorii pot accelera fluxul de scanare prin capturarea exclusiv a datelor de care au nevoie. Intre timp, modul HD al lui Leo scaneaza chiar si cele mai greu de capturat suprafete cu o rezolutie uimitoare.

Schimb oferit pentru orice scanner

Oferta de schimb se aplica la orice forma de scaner. Nu este necesar ca scannerul sa apartina Artec 3D. De asemenea, procesul de schimb este simplu. Persoanele fizice trebuie doar sa solicite o eticheta de expediere. Ulterior o vor folosi pentru a expedia scanerul direct la Artec 3D. Este posibil de asemenea contactul unuia dintre revanzatorii autorizati ai Artec 3D.

Pentru scannerele care se dovedesc defecte, Artec 3D ofera o eliminare responsabila a acestuia. Astfel, clientii care fac schimb nu numai ca vor avea acces la o reducere importanta pentru Leo, ci si la o modalitate noua si ecologica de a se debarasa de echipamentele lor vechi.

Promotia  este valabila pana la 30 iunie 2023. Mentionam faptul ca se poate aplica o singura reducere pentru fiecare Artec Leo achizitionat. Desi oferta acopera pachetele Leo, Leo Education si Leo Premium, ea nu se extinde la pachete multiple.

 

Date de contact:

Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro