A aparut noul studiu “State of 3D Printing 2019” al companiei Sculpteo

Sculpteo, lider mondial in servicii de fabricatie digitala, a publicat noul raport anual privind domeniul printarii 3D. Studiul, denumit „State of 3D Printing”, a ajuns in acest an la cea de-a 5-a editie, fiind cel mai mare de pana acum, datorita celor peste 1300 de respondenti. Acestia au fost selectati din diferite tari si domenii de activitate, pentru a oferi o imagine cat mai fidela a evolutiei printarii 3D la scara globala.

Raportul arata o crestere a utilizarii printarii 3D, mai ales in procesele de prototipare, de productie si in domeniul de cercetare si domeniul educational. Acest lucru se traduce printr-o incredere din ce in ce mai mare a companiilor in beneficiile tehnologiilor 3D, aplicarea lor migrand chiar si spre domenii noi.

Studiul cuprinde o serie de statistici definitorii pentru domeniul 3D, cum ar fi materialele de printare folosite, metode de post-procesare a obiectelor printate sau previziuni pentru evolutia printarii 3D in viitor. Acest raport este publicat pe site-ul Sculpteo si poate fi accesat de toti cei interesati de detaliile acestei industrii.

In Romania, Z Spot Media va sta la dispozitie cu mai multe informatii despre tehnologiile de printare 3D, precum si cu o gama extinsa de imprimante 3D pentru achizitie. Echipamentele puse la dispozitie se adreseaza atat aplicatiilor de hobby, cat si aplicatiilor de inalta precizie, industriale.

Date de contact:
Showroom Z Spot Media
Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti
Tel: 021 420 5093
Fax: 021 404 3368
Email: office@zspotmedia.ro
Website: www.zspotmedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.