BigRep ONE - CEL MAI MARE PRINTER 3D CU TEHNOLOGIE FDM

Solicita pret
0721.029.776    Cristi

BigRep ONE - CEL MAI MARE PRINTER 3D CU TEHNOLOGIE FDM

Viziunea din spatele BigRep ONE este aceea de a face printarea 3D de volum mare accesibila si disponibila majoritatii utilizatorilor. Pentru a obtine cele mai bune conditii pentru printarea obiectelor mari, au fost introduse noi functii si caracteristici.


Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.Avand capete de printare reproiectate si un suport mai mare pentru rola de material, printer-ul 3D BigRep ONE este ideal pentru productia de obiecte de dimensiuni mari. Formatul deschis creeaza utilizatorilor cele mai bune conditii de vizualizare pentru monitorizarea procesului de imprimare. Pentru printarea la scara mare, noul extruder de inalta performanta permite obtinerea celor mai bune capacitati de productie, ceea ce face ca BigRep ONE unul dintre cele mai rapide printere 3D de volum mare de pe piata.
 
 

Inginerie germana fara compromis

BigRep ONE a fost creat pentru a face printarea 3D de volum mare cat mai usor de realizat. Fiecare detaliu a fost analizat folosind experienta producatorului german BigRep, pentru a obtine o calitate mai buna, o viteza mai mare si o siguranta sporita.

Constructie deschisa si siguranta in utilizare

Formatul deschis permite utilizatorului sa monitorizeze calitatea si progresul obiectului printat in fiecare moment al procesului. Toate componentele mobile au fost inchise pentru a asigura siguranta utilizatorilor si pentru a reduce contaminarea. Senzorii integrati garanteaza siguranta, precizia si usurinta in utilizare.
 

Design modular si independent

Capetele de printare modulare opereaza independent, obtinandu-se astfel o flexibilitate foarte mare la printarea cu doua culori sau cu material solubil in apa (PVA). Acestea pot fi ajustate si inlocuite cu usurinta fara a avea nevoie de niciun fel de unelte. In timpul procesului de printare, capul de printare activ se misca usor in jos pentru a evita contactul cu obiectul. Capetele de printare au fost dezvoltate de catre echipa BigRep si au fost optimizate pentru proiecte de printare la scara mare.

Extrudoare optionale

Printer-ul poate fi echipat cu extrudoare optionale cu duze de 1mm sau 2mm, acestea facand posibila productia mai rapida de printuri la scara mare, in comparatie cu extrudoarele standard. Noile extrudoare fac echipamentul BigRep ONE cel mai rapid printer 3D de dimensiuni mari cu tehnologie FDM din lume.
 

Calibrare semi-automata a platformei de printare

Platforma de printare ofera o aderenta optima a materialului, chiar de la initializarea procesului de printare. Datorita senzorului inductiv automat, platforma de printare poate fi calibrata rapid si fara effort, timpul de pregatire fiind astfel redus considerabil.
 

Mare, mai mare, cel mai mare

Noul BigRep ONE prezinta un volum de printare de 1005x1005x1005mm. Avand o capacitate de peste un metru cub, noul BigRep ONE ofera cel mai mare volum de printare de tip FDM, disponibil in acest moment in lume.
 

Spatios si flexibil

Suportul pentru rola de material a fost gandit pentru a fi compatibil cu toate dimensiunile standard de role. Poate sustine cateva role de pana la 8kg. Un sistem de detectie notifica utilizatorul atunci cand rola urmeaza sa se termine.
 

Simplu si intuitiv

Noua interfata grafica de pe ecranul touchscreen a panoului de control permite adoptarea unor functii noi, cum ar fi incarcarea unui model de la distanta, verificarea progresului printarii prin intermediul unui webcam, reluarea printarii dupa o pana de curent si multe altele.
 

Filament

BigRep ofera filamente create special pentru printarea de dimensiuni mari cu BigRep ONE. Aceste filamente sunt produse in conditii controlate indeaproape pentru a asigura un diametru constant si constructie precisa a obiectelor.
 
 
Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
Descarca brosura produsului in format PDF


Volum de printare1005x1005x1005mm
Rezolutie strat400-900 microni / *150-400 microni (*cu duza optionala de 0,5mm)
ExtrudorDoua capete de printare modulare
Tehnologie de printareFDM
MaterialeBigRep PLA, Bigrep PRO HT, BigRep PETG si altele la cerere
Material de suportBigRep PVA
Temperatura60-80°C
Greutate printerAproximativ 460kg
Dimensiuni1850x2250x1725mm
Alimentare208V-240V, 50/60Hz
CertificariCE
Interfata graficaIntegrata, prin ecran touchscreen  Aplicatii:

   

  Inginerie si prototipare rapida

  Abilitatea de a produce prototipuri rapid si eficient din punct de vedere a costurilor deschide calea catre noi posibilitati de dezvoltare pentru utilizatorii industriali. Cu ajutorul BigRep ONE un numar mare de iteratii pot fi fabricate fara a genera costuri mari. Acest lucru inseamna produse mai bune si timp mai scurt de productie.
   

  Cercetare si dezvoltare

  Cu ajutorul printerului BigRep ONE veti avea un instrument ce ofera noi posibilitati de invatare pentru studenti, profesori si oameni de stiinta. Echipamentul este usor de folosit si in plus, formatul sau deschis permite mai multor utilizatori in acelasi timp sa observe si sa experimenteze procesul de fabricare aditiva, in timp ce capata experienta in productia de obiecte de dimensiuni mari.

  Arta, design si arhitectura

  Printer-ul BigRep ONE este un instrument ce ofera noi oportunitati designerilor, artistilor si arhitectilor. BigRep ONE poate fi instalat oriunde si poate fi folosit imediat dupa o scurta familiarizare cu acesta. Profesionistii din domeniul creativ pot produce acum obiecte de dimensiuni mari in propriile studiouri si ateliere. Multumita tehnologiei ce eficientizeaza costurile, testarea rapida si fara efort a mai multor design-uri nu mai este o problema. Chiar si produse finale de pana la un metru cub pot fi produse cu BigRep ONE.