Atelier de sublimare, 820 Euro*

Solicita pret
0729.288.837    Advertising

Atelier de sublimare, 820 Euro*


Atelier de sublimare
Daca va doriti sa incepeti o afacere, acest atelier este solutia ideala in domeniul personalizarii prin sublimare. Pachetul cuprinde o presa termica plana cu dimensiunea 38x38cm, o presa termica de cani (cu doua mansoane) si o imprimanta de sublimare de format A4 cu 6 culori (cu cerneala inclusa). Pe langa acestea, veti beneficia si de consumabilele necesare inceperii fluxului de lucru, si anume: un top de hartie de sublimare, 10 cani albe si 5 tricouri marimea M.
*Pretul afisat nu contine TVA
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Ce este sublimarea?
Procesul de sublimare este unul foarte popular in domeniul personalizarii de obiecte, fiind bazat pe principiul de trecere a cernelii din stare solida in stare gazoasa. Acesta se realizeaza in trei pasi simpli, incepand cu crearea unui design unic sau utilizarea unuia existent, continuand cu printarea lui si incheindu-se cu transferul pe obiectul de personalizat cu ajutorul unei prese termice.
Prese termice pentru tricouri si cani
Fie ca doriti sa personalizati cani, materiale textile sau obiecte cu suprafata plata (puzzle-uri, placi ceramice), veti avea presa termica potrivita! Atelierul de sublimare contine o presa termica HP3804 cu dimensiunea 38x38cm si o presa termica de cani cu doua mansoane. Ambele prese prezinta panou de control si display pentru setarea temperaturii si timpului de transfer. De asemenea, presiunea aplicata poate fi ajustata cu ajutorul sistemului de reglaj de pe maner.
Epson L805
Pentru printarea design-ului este necesara utilizarea unui echipament special de printare, ce foloseste cerneala de sublimare. Noi va punem la dispozitie o imprimanta multifunctionala Epson L805, de format A4 cu sistem CISS integrat, ce permite reumplerea cartuselor cu un cost foarte scazut. La achizitia atelierului, veti beneficia de cerneala necesara umplerii celor 6 cartuse CMYKLmLc, aceasta fiind suficienta pentru printarea 4000 de pagini alb-negru si 300-500 de pagini color. Imprimanta este multifunctionala, avand in plus si functionalitati de scanare si copiere.
Hartie sublimare Sublimall A4
Pentru inceperea printarii de imagini sublimabile veti avea nevoie de coli speciale de hartie, fapt pentru care va punem la dispozitie un top complet de 90 coli, cu care va veti putea familiariza cu procesul, fara alte investitii initiale.
Bonus
In plus, veti primi si 5 tricouri dual (bumbac + poliester, Dual Layer) de marime M si 10 cani albe, pentru a putea incepe productia de obiecte personalizate imediat dupa achizitia atelierului.


Alte cautari: atelier sublimare pret,

Nota 7 din 82 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.
    Ce obiecte puteti personaliza?
    Cani, Tricouri din poliester, Cravate, Papioane, Sepci, Puzzle-uri magnetice si din carton, Mouse pad-uri, Placi ceramice, Fanioane, Ceasuri de perete, etc.