Atelier de publicitate la 999 Euro

Solicita pret
0729.288.837    Denis.

Atelier de publicitate la 999 Euro


Atelier publicitate ieftin
Solutia perfecta pentru a va deschide propriul atelier de publicitate cu cea mai mica investitie de pe piata. Solutia perfecta pentru a incepe o afacere de succes si de a obtine profit in cel mai scurt timp posibil. Atelierul de publicitate entry-level va ofera solutia la cheie pentru afacerea proprie.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

  • Afacere profitabila in domeniul signalisticii si publicitatii
  • Echipamentele lucreaza pentru Dumneavoastra
  • Usor de utilizat
  • Amortizare a investitiei foarte rapida
  • Investitie minima

Pretul dotarii propriului atelier de publicitate entry-level este de numai 999 Euro.

Solutia perfecta la cel mai mic pret din piata
Atelierul de publicitate entry-level este solutia perfecta la cel mai mic cost din piata pentru a incepe afacerea in domeniul publicitatii si signalisticii.
Amortizare rapida
Amortizarea echipamentelor este rapida datorita costului mic de achizitie cat si raportului optim de pret pentru produsele personalizate, marja de profit fiind de peste 100%.
Presa termica
Presa termica va ajuta sa personalizati toata gama de textile, atat cu imagini cat si cu sigle. Tot cu presa termica, dar si cu ajutorul Cutter plotterului, mai puteti realiza coperti pentru lucrarile de diploma.
Presa termica
Cutter-plotter
Cutter-plotterul va ajuta sa decupati diferite semne, litere si sigle pentru a putea personaliza casete luminoase, colantare pe masini a adreselor si siglelor de firma, decorare vitrine etc.
Cutter-plotter
Imprimanta foto cu 6 culori
Imprimanta foto cu 6 culori este inclusa in acest pachet pentru a va diversifica gama de produse cu personalizarea CD-urilor si DVD-urilor, cat si pentru a printa pe hartia de transfer ceea ce doriti sa imprimati pe textile. Z Spot Media va ofera solutia perfecta pentru a deschide un atelier de publicitate ieftin.
Imprimanta foto cu 6 culoriNota 9 din 9 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.

    Ce puteti personaliza cu ajutorul acestui atelier?
    Echipamentele din pachet va ofera posibilitatea de a activa in domeniul personalizarii de tricouri, colantari auto, inscriptionari auto, inscriptionari CD-uri, inscriptionari si personalizari textile la cele mai mici costuri de pe piata, aducand un plus afacerii Dumneavoastra fata de competitie.