Atelier personalizare cani SpotLine 390 Euro

Solicita pret
0729 288 837    Yahoo messenger: vanzari_zsp

Atelier personalizare cani SpotLine 390 Euro


Atelier de personalizat cani la 390 de Euro
Industria personalizarii de obiecte este intr-o continua expansiune, mai ales pe piata romaneasca. Daca doriti sa incepeti o afacere, aceasta ar putea fi solutia ideala. Investitia este foarte mica, doar 390 de euro fara TVA, iar termenul de recuperare a investitiei este relativ mic.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje Atelier de personalizat cani:
  • Afacere profitabila in domeniul personalizarii de obiecte
  • Investitie minima si termen de recuperare foarte mic
  • Consumabile ieftine
Acum, cei ce isi doresc inceperea unei afaceri in domeniul personalizarii pot incepe cu dotarea propriului atelier de personalizare de cani. Echipamentele incluse in pachet sunt: presa termica, imprimanta de sublimare format A4, foi de sublimare si 10 cani albe. Toate acestea la doar 390 EUR fara TVA. 
 
Presa termica va permite sa personalizati cani din ceramica, portelan, sticla, etc. Aceasta presa este ideala pentru cei ce nu dispun de spatiu mare de lucru, intrucat aceasta are dimensiuni mici si greutate redusa.
 
Imprimanta de sublimare este destinata industriei publicitare, pentru printarea modelelor si imaginilor ce urmeaza sa fie transferate pe cani. Pentru o scadere dramatica a costurilor, puteti instala sistemul CISS cu care imprimanta va printa pana la 700% mai mult fata de cartusele originale.
 
Pachetul include consumabile, si anume foi de sublimare si 10 cani albe. Canile sunt special concepute pentru a fi rezistente la procesul de sublimare prin termotransfer. 
 
Pentru detalii, specialistii Z Spot Media va stau la dispozitie. Solutia propusa de noi azi e afacerea dvs de succes de maine!
Nota 10 din 11 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.