Atelier de personalizare la 1299 Euro

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Atelier de personalizare la 1299 Euro


Atelier Personalizare
O solutie ideala pe timp de criza cu o investitie minima si cu un profit mare intr-un timp cat mai scurt. Atelierul de personalizare are un efect foarte mare asupra clientilor dar si a firmelor care doresc obiecte promotionale cum ar fi : cani, tricouri, farfurii, sepci, fanioane, pahare, brelocuri, placi ceramice, puzzle.

Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Avantaje:

  • Investitie minima  de capital
  • Consumabile foarte ieftine
  • Usor de utilizat
  • Amortizare a investitiei foarte rapida

 

Pretul dotarii propriului atelier de personalizare  este de numai 1299 Euro. Atelierul de personalizare este solutia perfecta pe timp de criza  in domeniul publicitatii si signalisticii.

Echipamentele din pachet va ofera posibilitatea de intra pe piata de publicitate cu obiecte promotionale cum ar fi: cani, tricouri, farfurii, brelocuri, fanioane, stegulete,

Amortizarea investitiei este rapida datorita costului mic de achizitie cat si raportului optim de pret pentru produsele personalizate, marja de profit fiind intre 80% si 200%.

 

 

Presa termica 5 in 1 va ajuta sa personalizati toata gama de textile, atat cu imagini cat si cu sigle, dar si cani, farfurii, sepci si alte obiecte.

Cutter-plotterul va ajuta sa decupati diferite semne, litere si sigle pentru a putea personaliza materiale textile dar si mici proiecte pentru colantari, decorare vitrine etc. Software-ul Flexi pentru taiere pe contur este inclus.

 

 

Imprimanta foto cu 6 culori este inclusa in acest pachet pentru a va diversifica gama de produse ce pot fi  personalizate prin sublimare dar si pentru a printa pe hartia de transfer ceea ce doriti sa imprimati pe textile.

Z Spot Media va pune la dispozitie si o gama foarte variata de consumabile pentru  aceste echipamente: cani, tricouri, sepci, farfurii, brelocuri, fanioane, puzzle... etc.

Nota 9 din 16 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.