Atelier de personalizare la 1299 Euro

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Atelier de personalizare la 1299 Euro


Atelier Personalizare
O solutie ideala pe timp de criza cu o investitie minima si cu un profit mare intr-un timp cat mai scurt. Atelierul de personalizare are un efect foarte mare asupra clientilor dar si a firmelor care doresc obiecte promotionale cum ar fi : cani, tricouri, farfurii, sepci, fanioane, pahare, brelocuri, placi ceramice, puzzle.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

  • Investitie minima  de capital
  • Consumabile foarte ieftine
  • Usor de utilizat
  • Amortizare a investitiei foarte rapida
Solutia perfecta in domeniul personalizarilor
Pretul dotarii propriului atelier de personalizare este de numai 1299 Euro. Atelierul de personalizare este solutia perfecta pe timp de criza in domeniul publicitatii si signalisticii.
Amortizare rapida a investitiei
Amortizarea investitiei este rapida datorita costului mic de achizitie cat si raportului optim de pret pentru produsele personalizate, marja de profit fiind intre 80% si 200%.
Presa termica multifunctionala 5 in 1
Presa termica 5 in 1 va ajuta sa personalizati toata gama de textile, atat cu imagini cat si cu sigle, dar si cani, farfurii, sepci si alte obiecte.
Presa termica multifunctionala 5 in 1
Cutter Plotter semiprofesional
Cutter-plotterul va ajuta sa decupati diferite semne, litere si sigle pentru a putea personaliza materiale textile dar si mici proiecte pentru colantari, decorare vitrine etc. Software-ul Flexi pentru taiere pe contur este inclus.
Cutter Plotter semiprofesional
Imprimanta sublimare cu 6 culori
Imprimanta foto cu 6 culori este inclusa in acest pachet pentru a va diversifica gama de produse ce pot fi personalizate prin sublimare dar si pentru a printa pe hartia de transfer ceea ce doriti sa imprimati pe textile.
Imprimanta sublimare cu 6 culori
Gama variata de consumabile
Z Spot Media va pune la dispozitie si o gama foarte variata de consumabile pentru aceste echipamente: cani, tricouri, sepci, farfurii, brelocuri, fanioane, puzzle... etc.Nota 9 din 23 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.

    Ce puteti personaliza cu acest echipament?
    Echipamentele din pachet va ofera posibilitatea de intra pe piata de publicitate cu obiecte promotionale cum ar fi: cani, tricouri, farfurii, brelocuri, fanioane, stegulete etc.