Atelier de etichete si stickere autoadezive

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Atelier de etichete si stickere autoadezive

Z Spot Media va pune la dispozitie un atelier special creat pentru printarea si decuparea pe contur a etichetelor autoadezive, stickerelor auto sau de stickere decorative.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Printre principalele  avantaje ale utilizarii autocolantelor printate sunt urmatoarele :

  • Rezistenta  foarte buna a materialului si a printului la mediul outdoor;
  • O paleta largita de medii de printare (autocolant transparent, window graphic/one way vision,autocolant reflectorizant, mesh, polipropilena, etc.);
  • Diversitatea de aplicatii (autovehicule, casete luminoase, panouri publicitare, stickere de perete, vitralii, standuri expozitionale);
  • De asemenea in gama foliilor de vinyl care pot fi imprimate ecosolvent  se regasesc si materialele neadezive pentru inscriptionarea suporturilor textile. Acestea pot fi aplicate pe suportul textil prin termotransfer termic.

Alte tipuri de  medii de printare acceptate:

  • one-way vision (reclame si printuri pentru geamuri)
  • mesh - material pvc folosit in printuri de mari dimensiuni pentru reclame montate pe blocuri
  • frontlit, backlit, blockout - materiale pvc cu aplicatii dintre cele mai diverse in panouri stradale, printuri de mari dimensiuni etc..
  • polipropilena - folosita la printuri pentru roll-up
  • hartie( blue back, white back, autoadeziva) - hartii cu aplicatii in realizarea de reclame

Z Spot Media va pune la dispozitie doua  echipamente ideale de printare si decupare pe contur pentru realizarea etichetelor autoadezive, stickerelor auto sau de stickere decorative.


Cu ajutorul imprimantei SL-1604E puteti printa o gama variata de etichete promotionale, etichete pentru ambalaje, etichete cu instructiuni de utilizare, etichete pentru display-uri, etichete promotionale dar si o gama foarte varianta de stickere promotionale.


Cutter-ul SL-1750CUT va ajuta la taierea si decuparea etichetelor cu o precizie de taiere de 0,01mm/pas si cu ajutorul sistemului laser de calibrare veti avea intotdeauna cea mai buna pozitionare a capului de taiere lucrand fara eroare.

Nota 10 din 11 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.