Atelier de etichete si stickere autoadezive

Solicita pret
0729.288.837    Denis Stanciu

Atelier de etichete si stickere autoadezive

Z Spot Media va pune la dispozitie un atelier special creat pentru printarea si decuparea pe contur a etichetelor autoadezive, stickerelor auto sau de stickere decorative.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Solicita pret

Printre principalele  avantaje ale utilizarii autocolantelor printate sunt urmatoarele :

  • Rezistenta  foarte buna a materialului si a printului la mediul outdoor;
  • O paleta larga de medii de printare (autocolant transparent, window graphic/one way vision,autocolant reflectorizant, mesh, polipropilena, etc.);
  • Diversitatea de aplicatii (autovehicule, casete luminoase, panouri publicitare, stickere de perete, vitralii, standuri expozitionale);
  • De asemenea in gama foliilor de vinyl care pot fi imprimate ecosolvent  se regasesc si materialele neadezive pentru inscriptionarea suporturilor textile. Acestea pot fi aplicate pe suportul textil prin termotransfer termic.
Z Spot Media va pune la dispozitie doua echipamente ideale de printare si decupare pe contur pentru realizarea etichetelor autoadezive, stickerelor auto sau de stickere decorative.
Imprimanta Ecosolvent SL-1604E DX5
Cu ajutorul imprimantei SL-1604E puteti printa o gama variata de etichete promotionale, etichete pentru ambalaje, etichete cu instructiuni de utilizare, etichete pentru display-uri, etichete promotionale dar si o gama foarte varianta de stickere promotionale.
Cutter Plotter TITAN 3, 1750mm
Cutter-ul TITAN 3, 1750mm va ajuta la taierea si decuparea etichetelor cu o precizie de taiere de 0,01mm/pas si cu ajutorul sistemului laser de calibrare veti avea intotdeauna cea mai buna pozitionare a capului de taiere lucrand fara eroare.
Alte tipuri de medii de printare acceptate:
  • one-way vision (reclame si printuri pentru geamuri)
  • mesh - material pvc folosit in printuri de mari dimensiuni pentru reclame montate pe blocuri
  • frontlit, backlit, blockout - materiale pvc cu aplicatii dintre cele mai diverse in panouri stradale, printuri de mari dimensiuni etc..
  • polipropilena - folosita la printuri pentru roll-up
  • hartie( blue back, white back, autoadeziva) - hartii cu aplicatii in realizarea de reclame
Alte tipuri de  medii de printare acceptate:Nota 9 din 13 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.