Aparat termoformare 3D Forming Robot Factory

Solicita pret
0721.029.776    Cristi D

Aparat termoformare 3D Forming Robot Factory

Cu ajutorul aparatului 3D Forming, este mai usor sa folositi tehnica de termoformare atunci cand doriti sa produceti un numar limitat de piese diferite, cu grosime foarte mica. Aparatul 3D Forming foloseste o foaie de material termoplastic, ce devine maleabil sub influenta caldurii. Dupa pozitionarea materialului pe un sablon, aerul dintre obiect si foaia de material termoplastic este indepartat, materialul luand forma sablonului.
Contacteaza consultantii nostri pentru pretul final al acestui produs.

Acest produs nu mai face parte din oferta Z Spot Media!
Contactati un consultant pentru un produs similar.3D Forming este un sistem de permite utilizarea pentru multiple aplicatii, printre care:
 
Matrite pentru artele decorative, gastronomie, patiserie, personalizare de obiecte, industria de ambalaje, bijuterii, parfumuri, ceasuri, modelare, jucarii, antichitati, etc.
 
Odontologie – Procesul de termoformare este fundamental in industria dentara  pentru productia de aparate ortodontice transparente.
 
Domeniul educational – Cu sistemul 3D Forming puteti implica elevii in constructia si decorarea obiectelor produse cu ajutorul acestui aparat. De asemenea, puteti crea obiecte ce pot fi folosite in procesul de invatare a copiilor dislexici, a celor cu deficiente de vedere si in general a celor cu probleme de invatare. In scolile in care deja exista imprimante 3D, obiectele printate pot fi folosite ca sabloane pentru termoformare.
 
Sistemul 3D Forming permite printarea materialelor termoplastice (disponibile in foi) intre 0,2mm si 1mm. Cateva dintre aceste materiale sunt:
  • PS – folosit pentru produse ambalate
  • PC – folosit pentru sticle, etc.
  • PP – folosit pentru obiecte de uz casnic
  • PE – folosit pentru ambalaje, sticle, etc.
  • PVC – folosit pentru piese de plastic, etc.
  • PMMA – folosit pentru obiecte de iluminat
  • ABS – acelasi material folosit pentru piese LEGO
 
Materialele furnizate de Robot Factory ca si consumabile pentru sistemul 3D Forming este non-toxic si reciclabil:
PETG – certificat pentru contactul cu produsele alimentare (folosit in mod curent pentru patiserie/matrite pentru gastronomie)
HIPS – certificat pentru contactul cu produsele alimentare (folosit in mod curent pentru ambalaje si farfurii de unica folosinta)
 
Materialele furnizate vin in foi de format A4 (297x210mm).Nota 0 din 0 note.
Contacteaza consultatii zspotmedia pentru pretul acestui produs.