Imprimanta Artis 3000U PRO-6 este un echipament de tip desktop, gandit pentru a converti cu succes idei in produse reale. Printarea se realizeaza prin tehnologia UV direct pe substraturi, indiferent de culoarea lor (inclusiv pe materiale transparente). De asemenea, substraturile pot fi atat rigide, cat si flexibile, iar printurile obtinute pot avea efecte 3D spectaculoase si texturi grafice foto-realistice.


0729.288.837    (Denis)
vanzari@zspotmedia.ro

0721.029.776    (Cristi)
office@zspotmedia.ro
Avantaje
Noul Artis 3000U PRO cu sistem UV LED
Noul Artis 3000U PRO cu sistem UV LED este potrivit pentru business-uri care dispun de spatii mici, cum ar fi magazinele de print digital. Avand capacitatea de a printa pe o gama larga de materiale, echipamentul poate fi folosit pentru aplicatii precum printare pe cutii de carton, ambalaje de cosmetice, ambalaje pentru cadouri, cutii de lemn, cadouri de absolvire, cutii pentru medalii, printare de prototipuri a unor ambalaje mai mari. Beneficiile tehnologiei UV includ: culori stabile in timpul printurilor lungi si pe substraturi mixte, printare de inalta definitie pe plastic datorita modulului anti-static, printare atat pe sibstraturi rigide, cat si flexibile si operare prietenoasa cu utilizatorul.
Materializati-va creativitatea in culori si forme
Materializati-va creativitatea in culori si forme cu ajutorul sistemului de cerneala cu 8 cartuse reincarcabile (CMYK + WWWW), efectului de printare UV embosat, texturilor foto-realistice si functiei speciale pentru scrierea in Braille.
Utilizare simpla si sigura
Proiectat pentru utilizare cat mai simpla si sigura, imprimanta Artis 3000U PRO prezinta un sistem de control al racirii cu lichid a lampilor UV. Acest sistem contribuie la scaderea costurilor de functionare a echipamentului. Datorita sistemului de reciclare a lichidului, reincarcarea acestuia se va face doar o data la 6 luni. Nivelul de lichid ramas este vizibil si poate fi inlocuit in orice moment, pentru a preveni arderea lampilor UV.
Lampi UV de mare putere
Imprimanta Artis 3000U PRO prezinta lampi UV cu lentile convexe, ceea ce maximizeaza puterea acestora, tinand in acelasi timp lumina departe de capul de printare, pentru a-l proteja.
Lampi UV de mare putere
Performanta stabila
Imprimanta Artis 3000U PRO ofera culori stabile chiar si in timpul proiectelor mari de printare sau la printarea pe materiale mixte. De asemenea, sistemul electronic de control al axei Y, pastreaza precizia pasului de printare mai mica de 1mm.
Performanta stabila
Efect 3D si texturat
Obtineti efecte de printare in relief si texturi grafice fotorealistice cu ajutorul programului de printare cu caractere Braille, conform cu standardul ADA.
Efect 3D si texturat
Sistem optional cu varnish
Optional, puteti opta pentru un sistem avansat de printare cu varnish, pentru obtinerea de culori vii pe materiale publicitare.
Sistem optional cu varnish
Design gandit pentru a fi profitabil
Obtineti costuri optime de productie cu ajutorul recipientelor reincarcabile din cadrul sistemului de cerneala CISS. De asemenea, platforma de printare a fost proiectata pentru utilizare industriale, ceea ce creste durata de viata a printerului dvs UV.
Design gandit pentru a fi profitabil
Dispozitiv rotary optional
Folosirea dispozitivului rotary ROT 360 impreuna cu imprimanta UV Artis 3000U PRO permite personalizarea de obiecte cilindrice.
Dispozitiv rotary optional
Procesul de mentenanta este simplificat
Echipamentul vine la pachet cu un ghid complet de mentenanta, ce usureaza procesul si inlatura riscul de defectare a echipamentului. De asemenea, modul Holiday permite setarea mentenantei automate a sistemului de cerneala atunci cand dvs sunteti in vacanta.
Procesul de mentenanta este simplificat
Operare simpla
Operarea echipamentului este prietenoasa cu utilizatorul, necesitand un numar mic de cunostinte prealabile. Tot ce trebuie sa faceti este sa incarcati o imagine de buna calitate, sa plasati obiectele de personalizat pe platforma de printare si sa initializati printarea cu un singur click.
Operare simpla
Printare digitala directa pe substrat
Modelul 3000U PRO printeaza digital pe substraturi de orice culoare sau pe materiale transparente.
Printare pe substraturi rigide sau usor flexibile
Acest model de imprimanta poate printa atat pe substraturi rigide, cat si usor flexibile (lemn, piele, sticla, plastic, acrilic, etc).
Ajustarea automata a inaltimii capului de printare
Imprimanta permite ajustarea complet automata a inaltimii capului de printare, pana la 17cm, datorita senzorilor laterali cu care este prevazuta.
Programare job-uri de printare
Imprimanta are integrat un sistem automat de comanda ce permite printarea automata a mai multor copii prin functia Printing Task Queue.
Mod antistatic
Modul antistatic permite printarea la inalta definitie chiar si pe materialele care se electrizeaza usor, cum ar fi plasticul.
Sistem integrat de racire cu apa a lampilor UV
Racirea echipamentului se realizeaza cu ajutorul unui sistem industrial de racire. Acesta are scopul de a evita deteriorarea lampilor UV si a capului de printare din cauza supraincalzirii.
Sistem de purificare a aerului
Sistemul profesional de purificare a aerului, permite utilizarea echipamentului chiar si in spatii de lucru mici, inchise.
Multiplicare a job-urilor de printare
Panoul de control al modelului Artis 3000U PRO prezinta o functie de repetare automata a printului.
Specificatii
SKUIUV.AJ3000U6.X71
Clasa produsProfesional;
Domenii utilizareProductie publicitara: printare de carcase si huse telefoane mobile, articole promotionale, cadouri personalizate, gadgeturi, personalizare obiecte din materiale rigide / flexibile, transparente / mate, plastic, lemn, etc;
Semnalistica: carduri PVC, etichete si ambalaje industriale,
inscriptii Braille pentru persoane cu deficiente;
Suprafata printare (max)format B3, 360 x 650 mm;
Grosime media (max)max 170 mm, customizare disponibila la cerere;
Tehnologie printareUV, printare cu picaturi de dimensiuni variabile 1,5 - 21pl;
Tip cernealaUV LED;
Configuratie culori cernealaCMYKWW;
Sistem alimentare cernealaSistem CISS (sistem continuu de alimentare cu cerneala);
Tip capete printareEpson DX7, piezoelectric, 180 x 8 duze;
Nr capete printare1 cap;
Duze cap printare1440 duze, 180 duze pe 8 canale;
Moduri printare4 pass, 8 pass, 16 pass;
Directie printareUnidirectional, bidirectional (cea mai buna calitate se obtine la unidirectional);
Viteza printare (max)460 sec pentru printare unidirectionala format A4 la 2880 x 720 dpi, 245 sec pentru printare bidirectionala format A4 la 2880 x 720 dpi;
Rezolutie printaremax 720 x 2880 dpi;
Materiale compatibileMateriale si articole promotionale, mici ambalaje, cutii cadouri, gadgeturi, carcase si huse telefoane mobile, cadouri personalizate, materiale rigide si/sau flexibile, materiale transparente si/sau mate. Sticla, plastic, piele, cauciuc, aluminiu, cupru, lemn, portelan, etc. (unele materiale necesita testare prealabila si cerneluri adecvate: flexibile / semi-flexibile / rigide);
DisplayDa;
InterfataUSB2.0;
SoftwareArtisRIP;
Format fisiere acceptateJPG, TIF, BMP, PNG, AI, PDF;
Sisteme operare compatibileWindows XP, 7-10, 32-64bit;
Alte specificatiiSistem Flash On Ink Firing, Automatic Command System ACS, job management, ajustare automata inaltime printare cu senzori, sistem control pentru racirea apei SWCC (Safe Water Cooling Control System); printare in relief (3D embossed printing)/ ADA Braille, auto-repeat, printare multipla, sistem antistatic pentru printare pe plastic, sistem automat mentenanta cerneala si auto-curatare, Certificare CE / FCC / RoHS / REACH / HC;
Alimentare220V, 50-60 Hz;
Consum de energie75W;
Mediu de lucruTemperatura 10-35°C, fara condens;
Accesorii incluseset piese schimb, ArtisRIP;
OptionaleAccesoriu rotary artisJet ROT 360 pentru obiecte cilindrice;
Greutate neta120 kg;
Greutate bruta146 kg;
Dimensiuni produs940 x 840 x 540 mm;
Dimensiuni pachet1040 x 1040 x 720 mm;
Continut pachetprinter, cablu USB, cablu alimentare, manual utilizare (engleza), CD driver, software ArtisRIP, set piese schimb (siguranta, furtune cerneala, conectori, dumperi);
Aplicatii
Aplicatii
Personalizare gadget-uri, accesorii pentru telefoane mobile, ambalaje de cadouri, obiecte promotionale, casti si echipamente audio, cutii de ciocolata, premii si elemente de semnalistica, etichete industriale
Aplicatii
Printare pe lemn
Imprimanta Artis 3000U PRO printeaza la rezolutie inalta pe lemn, pastrand in acelasi timp aspectul natural al substratului. Puteti personaliza lemnul in culori nelimitate, la o calitate fotorealista.
Printare pe lemn
Cadouri business si corporate
Cu ajutorul acestui echipament puteti personaliza in doar cate minute pixuri, brichete, mingi de golf si multe altele. Puteti crea chiar si printuri in relief, cu culori glossy.
Cadouri business si corporate
Etichete industriale
Imprimanta Artis 3000U PRO permite productia in-house de volume mari a etichetelor industriale. Echipamentul permite printarea a diverse tipuri de cadrane si scale pentru instrumente de masura, texte in Braille, texte de dimensiuni foarte mici si caractere numerice usor vizibile.
Etichete industriale
Dispozitive electronice
Puteti printa pe baterii externe, incarcatoare, huse, etc. Costul de printare pentru o husa de iPhone 6 este de 0.016$. Varietatea de obiecte pe care le puteti personaliza se datoreaza substraturilor multiple pe care imprimanta 3000U PRO poate printa.
Dispozitive electronice
Video
imprimanta uv artis 3000u pro-6,