Echipa Z Spot Media

Print Magazin: “Z Spot Media, un nume in plina afirmare pe piata echipamentelor tipografice”

Echipa Z Spot Media
Echipa Z Spot Media

(Articol preluat din revista Print Magazin -Septembrie 2012): Z Spot Media intra deja in a doua decada de activitate in Romania si nu numai. inceputa ca o afacere centrata pe publicitate, compa­nia si-a croit drum prin piata noastra agitata, a identificat diverse nise si incepe sa se impuna ca distribuitor de echipamente tipografice, mai ales pentru productia publicitara.

Read More

Canon lansează două noi imprimante de format mare

Canon anunţă lansarea a două noi imprimante color de format mare – modelul imagePROGRAF iPF6300S de 24 inci şi imagePROGRAF iPF8300S de 44 inci. Folosind sistemul de cartuşe Canon 8-colour LUCIA EX pentru calitate excepţională, cele două noi modele oferă echilibrul perfect între calitate, productivitate şi cost total de exploatare, fiind ideale pentru pieţele fotografice, proofing, producţie proprie şi de volum.…

Read More

Colortrac deschide un nou birou in Yokohama, Japonia

Colortrac Producator scanere format A1, A0
Colortrac Producator scanere format A1, A0

Producatorul de scannere format mare Colortrac isi extinde operatiunile globale prin deschiderea unui nou birou in Yokohama, Japonia ca centru strategic de suport, aceasta reprezentand inca un pas in expansiunea  continua a business-ului global al Colortrac.


„Suntem incantati ca deschidem noul nostru birou in Yokohama, oras cu un istoric impresionant, cunoscut drept un important centru international de comert si afaceri din Japonia.…

Read More

Vectorizare planuri GIS si cadastru cu WiseImage

Csoft lanseaza WiseImage 12 – program de vectorizare raster-to-Vector cu suport pentru AutoCAD 2011

La inceput de iulie 2010, producatorul norvegian de software Csoft anunta lansarea celei mai noi versiuni a programului de vectorizare raster-to-vector WiseImage. Versiunea 12 a programului include suport pentru aplicatia AutoCAD 2011 (32bits) si fisierele acesteia.

Vectorizare planuri GIS si cadastru cu WiseImage
Vectorizare planuri GIS si cadastru cu WiseImage

Programul Wiseimage este combinatia perfecta a unui pachet CAD 2D, incluzand o aplicatie pentru procesarea imaginii.…

Read More