campanie z spot media te trimite la paris

Retrospectiva editiei 2017 a targului Print&Sign

Bucuresti, 2 octombrie 2017

Targul Print&Sign si-a inchis portile! In perioada 26-29 septembrie 2017, a avut loc evenimentul anului din domeniul tiparului si semnalisticii. In acest an, Z Spot Media a avut o participare fara precedent, adresandu-se atat specialistilor in productie publicitara, cat si celor din diverse industrii cum ar fi textile si marochinarie, industria lemnului, industria de ambalaje.

Read More

Z Spot Media introduce noi sisteme DWS in portofoliu

Bucuresti, 23 august 2017

Seria de echipamente Cubizon produsa de Falcon, o companie de solutii automatizate cunoscute in intreaga lume, este de acum disponibila in Romania prin intermediul companiei Z Spot Media.

Furnizor international si parteneri de top

Falcon este prezenta pe piata internationala de 12 ani, timp in care a dezvoltat solutii si produse inovative care alcatuiesc un portofoliu vast de solutii complete de automatizare in domeniul logisticii, depozitarii, al comertului online, fiind destinate industriilor farmaceutice, FMCG alimentare, de curierat, auto, etc.…

Read More

Garantie de 24 de luni oferita de Z Spot Media pentru 6 game de echipamente

Bucuresti, 26 iulie

Z Spot Media continua seria de actiuni menite sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai, prin introducerea garantiei de 24 de luni pentru cateva game de echipamente din portofoliu.

Avand in vedere sloganul companiei Z Spot Media, Solutii tehnologice pentru profit, implementarea noilor perioade de garantie a venit ca o actiune fireasca in cadrul strategiei de a plasa clientul in centrul filosofiei de afaceri.…

Read More

Z Spot Media prezinta noi tehnologii la Print&Sign 2017

Bucuresti, 25 iulie

Z Spot Media va avea anul acesta o participare fara precedent la targul Print&Sign, urmand sa prezinte mediului antreprenorial romanesc noi solutii tehnologice in cadrul a doua zone expozitionale. Primul stand va fi dedicat productiei industriale de volum, iar cel de-al doilea se va dedica domeniului productiei publicitare si semnalisticii.

Read More

Z Spot Media introduce in portofoliu echipamente profesionale pentru indoit materiale plastice

Bucuresti, 26 iunie 2017

Z Spot Media introduce in oferta o noua gama de echipamente, dedicate indoirii unei varietati mari de materiale plastice. Sistemele sunt ale producatorului european Ovili Benders, recunoscut pentru fabricarea de echipamente si sisteme de inalta calitate in randul aplicatiilor comerciale si industriale.

Masinile Ovili Benders sunt echipamente create special pentru indoirea materialelor plastice, acestea detinand, pe langa elementele de baza, elemente ce sunt controlate independent (inaltime, comutare, temperatura si distanta).…

Read More

Z Spot Media a participat la Congresul Anual al i2S, lider mondial in solutii de digitizare

Bucuresti, 8 mai 2017
In perioada 24-27 aprilie 2017 a avut loc la Bordeaux, Franta, cea de-a cincea editie a Congresului Anual al i2S, lider in productia de scanere de carte si solutii de digitizare documente legate. In cadrul evenimentului au fost prezentate cele mai importante noutati, tehnologii si produse din domeniul digitizarii de carte si editarii continutului digital.

Read More

Fonduri europene pentru intreprinderi mici si mijlocii

Bucuresti, 2 mai 2017

Va informam ca Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene a anuntat saptamana trecuta noile completari ale Ghidului specific Apelului nr. POR/102/2/2, facute in cadrul Axei prioritare 2 – Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii, Prioritatea de investitii 2.2 – Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor.…

Read More